Cursets d’estiu intensius i preparació per la selectivitat

Selectivitat
Durant el tercer trimestre del curs escolar oferim un programa de reforç, treball i estudi adreçat als/les alumnes de 2º de Batxillerat amb l’objectiu de preparar amb major anticipació i eficàcia les proves d’accés a la universitat amb una metodologia pedagògica, atenció personalitzada i bon ànim.

Els objectius de treball són: reforç continguts curriculars, competències bàsiques, exercicis teòrics i pràctics de manera supervisada, anàlisi crític de comentaris de text, realització exàmens anys anterior, velocitat de treball, pla de treball per casa, seguretat i motivació.

Dies de la setmana i horari: nombre de dies a la setmana a escollir – horari entre les 15h30 i les 17h de la tarda.

Cursets intensius d’estiu
Els cursets intensius d’estiu són monogràfics d’una setmana dissenyats pedagògicament per treballar i intervenir en aquelles competències o matèries que durant el curs acadèmic han representat major dificultat.

Característiques del cursets intensius d’estiu: sessions de 2h diàries (10h setmanals), nombre de setmanes seguides o alternes a escollir, modalitats diferents per triar o combinar.

Modalitats: Deures d’estudi, Recuperacions setembre, Entrenament lector, Taller escriptor, Anglès adaptat dislèxia o baix rendiment.

Dates i horaris: última setmana juny i mes juliol (horari matí o tarda) – última setmana agost i primera quinzena setembre (horari tarda)

Per a més informació cliqueu a:
Modalitat i preus
Formulari de contacte